Een website op maat

Heeft uw organisatie bepaalde ideeën die u graag wilt realiseren? Een standaard oplossing is niet beschikbaar of wenselijk, dan denken wij graag met u mee voor een website op maat. De creatieve en technische mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Specifieke functionaliteit kan worden ontwikkeld. Die bijzondere uitstraling wordt gerealiseerd. Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden.

U hebt een goed concept

U hebt een goed concept of een goed idee en wilt dit nu gaan realiseren. U zoekt een passende oplossing, een unieke uitstraling of een website gebouwd met behulp van technieken van deze tijd. Daarnaast vindt u het belangrijk, dat uw applicatie op diverse media zoals een PC, mobiele telefoon, iPad of eventueel een screenreader gebruikt kan worden. In deze gevallen is een toegankelijke website de oplossing en hierin hebben wij ons gespecialiseerd.

Wij denken met u mee

Wij volgen trends en zijn op de hoogte van de technische mogelijkheden. Uw idee of concept houden wij graag tegen het licht en benaderen wij vanuit andere invalshoeken. Deze werkwijze levert soms verrassende aanvullende ideeën op, die binnen uw concept uitgewerkt kunnen worden. Wij gaan graag met u in gesprek over mogelijke oplossingen en uitwerkingen van uw wensen.

Een goed product

Na een goed uitgewerkt plan begint de fase, waarin de website ontwikkeld moet worden. Om u goed te kunnen informeren in deze fase, maken wij vaak gebruik van prototyping. We ontwikkelen eerst de schermen en voegen daarna de gewenste functionaliteit toe. Het geheel wordt hierdoor tastbaar, zodat u in een vroeg stadium eventueel zaken kunt bijstellen. Wij zorgen voor de technische realisatie en waarborgen kwaliteit.

Toegankelijk bouwen

Toegankelijkheid

Een website zonder drempels is een website voor iedereen. Wij bouwen niet anders.

Meer: Toegankelijk bouwen

Een website op maat

Maatwerk

Naast een ruim aanbod aan standaard oplossingen maken wij voor specifieke wensen oplossingen op maat.

Meer: Een website op maat

Webstandaarden

Bouwstenen

Gebruik van standaard bouwstenen voor toegankelijkheid, stabiliteit en duurzaamheid.

Meer: Webstandaarden