Nieuws

Kort na het uitbrengen van Joomla 1.6.2, is er wederom een update uitgebracht. In deze Joomla 1.6.3 update zijn drie problemen opgelost. Deze problemen zijn ontstaan door wijzigingen in versie 1.6.2. Het wordt dan ook aangeraden de nieuwe versie zo snel mogelijk te installeren.

Lees meer: Joomla! 1.6.3 is uitgebracht

 

De ontwikkelingen met Joomla gaan gestaag door. Er is een nieuwe update beschikbaar Joomla 1.6.2, waarin enkele kleine en een aantal middelmatige beveiligingsproblemen zijn opgelost. Het wordt aangeraden deze nieuwe versie zo spoedig mogelijk te installeren.

Lees meer: Joomla! 1.6.2 is vrijgegeven

   

Het Joomla Project team heeft de uitgave van Joomla 1.5.23 aangekondigd. In deze versie worden enkele veiligheidslekken gerepareerd. Het wordt dan ook aangeraden om deze nieuwe versie zo snel mogelijk te installeren.

Lees meer: Joomla! 1.5.23 is vrijgegeven

   

Bijna 2 maanden na de release van Joomla 1.6 heeft het Joomla Project team een versie Joomla 1.6.1 uitgebracht. In deze versie worden enkele veiligheidslekken gerepareerd. Het wordt dan ook aangeraden om deze nieuwe versie zo snel mogelijk te installeren.

Lees meer: Joomla! 1.6.1 is vrijgegeven

   

Pagina 1 van 3

Toegankelijk bouwen

Toegankelijkheid

Een website zonder drempels is een website voor iedereen. Wij bouwen niet anders.

Meer: Toegankelijk bouwen

Een website op maat

Maatwerk

Naast een ruim aanbod aan standaard oplossingen maken wij voor specifieke wensen oplossingen op maat.

Meer: Een website op maat

Webstandaarden

Bouwstenen

Gebruik van standaard bouwstenen voor toegankelijkheid, stabiliteit en duurzaamheid.

Meer: Webstandaarden