Webdesign

Een website met een goede vormgeving en een goede structuur scoort beter bij uw bezoekers. Met een professionele uitstraling, wekt uw website meer vertrouwen. Heldere teksten en een logische opbouw brengt uw boodschap beter over of beweegt klanten iets te kopen. Webdesign is een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen van een website. Webdesign is een vak en al jaren onze passie.

Met het veranderen van tijden moeten op het gebied van Webdesign denkpatronen doorbroken worden. Met de opkomst van nieuwe communicatie technologie├źn moeten oude gewoontes en werkwijzen worden aangepast.

Webdesign: afrekenen met het verleden

Het ontwikkelen van een website voor een specifieke browser was tot enkele jaren geleden een gangbare werkwijze. Het ontwikkelen van websites op basis van speciale plugins of technieken, zoals bijvoorbeeld Flash of javascript, eveneens. Met de komst van Web 2.0 werden alom interactieve websites ontwikkeld. Helaas werd er bij webdesign vaak geen rekening gehouden met de toegankelijkheid van de website en vandaag de dag zijn er nog steeds veel webdesigners die hier geen aandacht aan besteden. Wij hebben lang geleden al afgerekend met het verleden.

Webdesign: de tegenwoordige tijd

Met de opkomst van de smartphones, tablets en andere persoonlijke mobiele communicatie apparaten, veranderen ook de eisen die aan webdesign gesteld moeten worden. Het gebruik van webstandaarden en het toegankelijk bouwen zal steeds belangrijker worden om de website voor elke gebruikerssituatie geschikt te maken. Webdesign is daarom meer dan alleen het grafisch vormgeven.

Webdesign: klaar voor de toekomst

Bij webdesign dient rekening gehouden te worden met platform onafhankelijkheid. Bij het grafisch vormgeven hebben schaalbare elementen de voorkeur, zodat weergave flexibel is en op een veel apparaten mogelijk is. De structuur van de website moet voldoen aan de webstandaarden en aan de richtlijnen voor toegankelijk bouwen. Hierdoor zal een website nu en in de toekomst door iedereen gebruikt kunnen worden.

Toegankelijk bouwen

Toegankelijkheid

Een website zonder drempels is een website voor iedereen. Wij bouwen niet anders.

Meer: Toegankelijk bouwen

Een website op maat

Maatwerk

Naast een ruim aanbod aan standaard oplossingen maken wij voor specifieke wensen oplossingen op maat.

Meer: Een website op maat

Webstandaarden

Bouwstenen

Gebruik van standaard bouwstenen voor toegankelijkheid, stabiliteit en duurzaamheid.

Meer: Webstandaarden